Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR Administrator

Plaatsingsdatum 24-10-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Heerenveen Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 20 - 25 Salaris €2000,- tot €2500,- bruto per m...
Functie: HR Administrator
Standplaats: Heerenveen
Uren per week: +/-24 uur verdeeld over 4/5 dagen
Werk-/denkniveau: MBO+
Salarisindicatie: €2000,- tot €2500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
Contract: bepaalde tijd

Als HR Administrator bij HR BUREAU coördineer en voer je alle operationele HR-taken uit in opdracht van klanten of de HR Manager.

Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle HR- en salaris gerelateerde vragen om deze vervolgens zelfstandig op te pakken of door te zetten naar de juiste collega. Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden rondom in-, door,- en uitstroom van personeel, zoals het maken van contracten, addenda en diversen soorten correspondentie. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende salarisadministraties, waaronder het opzetten van nieuwe administraties, het bijhouden hiervan en het verwerken van de maandelijkse mutaties. Je zult ook ondersteunen bij Werving & Selectie, verzuimmeldingen registreren en signaleren van te nemen acties rondom de Wet Verbetering Poortwachter, verschillende (HR) systemen bijhouden en werkbeschrijvingen maken, het hoort er allemaal bij. En dat ook nog bij allerlei verschillende bedrijven variërend in een organisatiegrootte van 5 medewerkers tot 70 medewerkers, met een eigen cultuur, arbeidsvoorwaarden en beleid.

Met wie werk je samen?
HR BUREAU B.V. is een bedrijf met grote ambities. Dagelijks werk je met minimaal één collega op kantoor en soms zijn dat er ook 5. Daarnaast heb je ook nog externe collega’s in de vorm van onze huisadvocaat, salarisspecialisten, verzuimspecialisten en de verschillende leidinggevenden bij onze klanten. Samen klaren wij elke klus.

Wie ben jij?
Jij bent een (startend) HR Professional met een echte hands-on mentaliteit en kan goed zelfstandig werken. Je vind het ook echt leuk om administratief werk te verrichten. Jij weet mensen mee te nemen in jouw enthousiasme en vind het geweldig om anderen te helpen. Je weet prioriteiten te stellen en kunt hier snel tussen schakelen. Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig. Je beschikt over een dienstverlenende en toegankelijke houding. Je weet de balans goed te vinden en steekt daarom je handen uit de mouwen wanneer het nodig is en je pakt je ontspanmomentjes ook op tijd, door bijvoorbeeld van een uitgebreide lunch te genieten.

Wat bieden wij?
• Een goede werksfeer
• Kans om je ongetemde nieuwsgierigheid te bevredigen door in veel verschillende keukens te kunnen kijken
• Goed salaris
• Goede arbeidsvoorwaarden

En nu?
Ben je enthousiast over deze functie? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan nu door op de sollicitatiebutton te klikken!

Verder?
Wanneer je hebt gesolliciteerd krijg je natuurlijk een reactie van ons. Willen we meer van je weten bellen we je altijd eerst even op voor een telefonisch interview, alvorens we je in levende lijve willen ontmoeten. Wanneer we je uitnodigen en je langs komt voor een gesprek vragen we je het hemd van je lijf. Denken wij dat het een match is, doen we je een contractvoorstel en hopen we dat je onze nieuwe collega wordt.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden P&O, HR Officer, HR Medewerker, HR Employee, HR Coordinator, HRM, Personeelsadministratie, Salarisadministratie,

Contactgegevens

Contactpersoon Tony Gijswijt

Vestigingsplaats

Solliciteer